2020. április 20., hétfő

Fizika 04.20.

TÉMAZÁRÁS
 
GRATULÁLOK azoknak a tanulóknak, akik belefektették az energiájukat és megcsinálták a projektmunkát! Barna, Barbi, Levi, Luca, Petra, Alexa, Emma, Blanka
A ti feladatotok már csak öt kérdés megválaszolása:
Nyomás projektzáró dolgozat ITT (péntekig kérem kitölteni)

Akik korábban a témazáróra jelentkeztek, (Bence,Patrik,Zsolti) szintén teljesítették a kötelezettségüket, helyt is álltak, nekik most pihenő, legközelebb a videós órán látjuk egymást a Teams-ben, április 27-én, 10 órakor. :)

!!!AKIK SEM PROJEKTET, SEM TÉMAZÁRÓT NEM ÍRTAK, FIGYELEM!!! 
Az értékelést senki sem kerülheti el, ezért új témazárót állítottam össze: Enikő, Ádám, Tibi, Zsani, Robi, Kitti, Medox --> április 24-dikén, pénteken témazáró dolgozatot írtok! Tessék beállítani az ébresztőt, a dolgozat csak 8:00-8:45-ig írható a Redmentában, akkor amikor fizika órád lenne az iskolában! Aznap reggel fölteszem a blogra a direktcímet.

Itt a blogbejegyzés alatt kérem mindenki írja ki a nevét és azt, hogy mi a heti feladata! (projektzárás, pihenő vagy témazáró pénteken)

Blankát külön dicséretben részesítem, a projektmunkája olyan összeszedett és kiváló lett, hogy ő a projektdolgozat megírása alól is mentesül, hiszen megválaszolta az összes kérdést. A jövő héten minden projektmunkát bemutatunk, április 27-én 10 órakor kötelező jelenlét a Teamsben!

Jó munkát: Busi Judit
 

20 megjegyzés:

Földrajz 06.11.

Sziasztok! Lezártuk a jegyeket,zárjuk a tanévet! Jó pihenést kívánok mindenkinek a nyári szünetben!Vigyázzatok Magatokra,mozogjatok sokat,...