2020. május 14., csütörtök

Informatika 05. 14.

Kedves 7.b!

segítség
Az előző házit még 9-en nem küldtétek. Pótoljátok!
Nem olyan nehéz megcsinálni.
A Code oldalára is lépjetek be, mert nagyon sok elmaradást látok, pedig már a végére kellett volna érnetek! Gratulálok B. Bencének, K. Levinek, P. Zsoltnak! Ők már a végére értek a feladatoknak és beírtam az 5-ösüket.

Feladataid erre a hétre:
  1. Ma egy képet hoztam nektek, ezt kellene visszakeresnetek, hogy honnan való (weboldal neve), illetve a képen látható növény nevét kérem. Kérek még hasonló képeket küldeni erről a növényről!
    Segítség: Először is töltsd le az általam adott képet (a gépeden a letöltések mappában fogod találni)! Ezután használd a Google keresőt! Kattints a képek keresése gombra! A kereső mezőjében megjelenik egy fényképezőgép formájú ikon, amelyre ha rákattintasz, megjelenik egy újabb ablak. Itt kattints a kép feltöltése feliratra, majd a tallózás gombra és keresd meg (töltsd fel) az általam adott képet! A megjelenő találati listában találod a növény nevét, még pár képet róla és az "Ezt a képet tartalmazó oldalak" felirat alatt pedig, hogy honnan vettem a képet.
    Íme a kép:

    .
  2. Érj a Code végére! Itt tudsz belépni:  CODE 7.B
Küldeni tehát: kép forrása, növény neve és további képek az adott növényről!
Határidő:  május 19. (kedd)
 
Jó munkát!

Gál Anita
zoldinfo936@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Földrajz 06.11.

Sziasztok! Lezártuk a jegyeket,zárjuk a tanévet! Jó pihenést kívánok mindenkinek a nyári szünetben!Vigyázzatok Magatokra,mozogjatok sokat,...