2020. április 7., kedd

Történelem Pótlás

Kedves 7. évfolyam!

Sajnos, még mindig van olyan tanuló, aki nem küldte el nekem az önkényuralommal és kiegyezéssel kapcsolatos feladatokat... Az elmúlt napokban mindenkit egyesével tájékoztattam, hogy hol tart a pontgyűjtésben, illetve milyen hiányosságai vannak... Az utolsó esélyük, hogy a hiányosságaikat pótolják: Nagypéntek, azaz április 10. Utána lenullázom azt a körét, ahol hiányosságot tapasztaltam.

S a jövőben senkit nem fogok egyesével megkeresni, ha határidőre nem teljesíti a feladatát! Jelzem osztályfőnökének és az igazgatóságnak, illetve lenullázom a körét... (Természetesen, ha valami nem várt dolog jött közbe, azt jelezheti felém az illető e-mail-ben vagy messengeren, s közösen keresünk rá megoldást...) Megértéseteket és a szabályok jövőbeni betartását köszönöm!

Más téma: Közeledik a tavaszi szünet, és én elveimhez hűen nem adok semmilyen házit most sem! Pontosabban valamit mégiscsak adok: menjetek ki a szabadba (ha tehetitek), pihenjetek, s töltődjetek fel a tanév végi utolsó nagy hajrára!!! :)

Akinek viszont még pótolni valója van, annak van még egy kis dolga...

Jó pihenést (és pótlást)!
Üdv: Kriszta néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Földrajz 06.11.

Sziasztok! Lezártuk a jegyeket,zárjuk a tanévet! Jó pihenést kívánok mindenkinek a nyári szünetben!Vigyázzatok Magatokra,mozogjatok sokat,...